Over ons

Het bedrijf produceert en levert hoogkwalitatieve, zelfklevende labels en flexibele verpakkingen. Prijs is belangrijk, kwaliteit en service zijn essentieel.

Onze missie

Bij T&I Label maken we tijd voor u en uw noden voor een offerte op maat. Een persoonlijk gesprek vormt de basis voor een analyse, productaanbeveling en prijsstrategie. U krijgt gegarandeerd het advies, de service, de kwaliteit en de oplevering die u nodig heeft. Ook aan de nazorg besteden we veel aandacht. Of u gaat voor een ad hoc bestelling of langetermijn engagement, een groot volume aan standaard repetitieve etiketten of een on demand reeks met variabele data – u krijgt wat u wil, wanneer u het wil. Altijd met evenveel zorg.

Proactief, efficiënt en correct – daar staan we voor. Meegroeien op maat - daar gaan we voor.

Onze achtergrond

Oprichter Pierre De Mey heeft maar liefst dertig jaar ervaring in de label – en verpakkingsmarkt. Hij maakte een korte zijsprong in het ondernemersleven. Maar het CMYK bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus in 2017 pikte hij de rol opnieuw op en richtte hij T&I Label op.

T&I Label maakt net zoals T&I Drive - de betrouwbare chauffeursdienst die Pierre in 2016 oprichtte en een sterke groei kent - deel uit van de Trade & Investment Group. Als professionele vertrouwenspersoon steunt hij ook starters en is hij oprichter, vennoot en bestuurder van verschillende B2B bedrijven in zowel binnen - als buitenland.